Soon Takst AS ble etablert i 2013 av tømremester Torstein Rørby.


Torstein Rørby er spesialisert innen skadetaksering og boligtaksering, og er gjennom Norges Takeringsforbund sertifisert takstmann innen boligtaksering, skadetaksering og skjønn. I tillegg er han tilsluttet Norsk Naturskadepool og har grunnmodulen i Byggebransjens våtromsnorm.


Torstein Rørby sin karriere begynte i byggebransjen i 1998, hvor han i 8 år jobbet innen reparasjon av forsikringsskader og taksering. Etter dette tok han videreutdannelse på Fagskolen, og Norges Takserings Forbund. Til sammen 4 år. Han har også jobbet som skadeinspektør/skadetakstmann for SpareBank1 Forsikring AS, hvor han har taksert det meste av forsikringsskader. Arbeidet dreide seg også om innhenting av tilbud på større skader samt styre sakene slik at de går smidig for forsikringstaker og forsikringsselskap. 


Noe av Torstein sin styrke er erfaring med å samarbeide med saneringsbransjen og generell forsikringskompetanse. 


SOON TAKST  gjennomfører verdi- og lånetakster, boligsalgsrapporter og skadetaksering. Torstein påtar også andre oppdrag, som for eksempel sluttbefaringer, utarbeidelse av overtagelsesprotokoller iht. NS 8430 og bistand vedkjøp og salg av eiendom.


Dekningsområdet er Oslo og Akershus, og Østfold.Har du spørsmål vedrørende taksering av din bolig eller fritidseiendom, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.